MediumInvest har d.d. gennemført en kapitalforhøjelse, således at den samlede aktiekapital nu er på små kr. 3.000.000. Selskabets aktiekapital er fordelt på 20 individuelle aktionærer. Ledelsen i MediumInvest er meget tilfredse med resultatet af kapitalforhøjelsen og takker for den store opbakning.

Ledelsen i MediumInvest har gennem grundig analyse udvalgt en portefølje af 15 selskaber, hvori selskabets kapital vil blive investeret. Porteføljen bliver nøje overvåget og vil løbende blive opdateret.

Fremtidige kapitalforhøjelser vil blive annonceret på MediumInvests hjemmeside og selskabets profil på www.linkedin.com.

Hvis man ønsker at blive aktionær i MediumInvest er man altid velkommen til at kontakte ledelsen i MediumInvest. Det er muligt at blive skrevet på en liste over interesserede investorer. Disse vil få direkte besked, når der gennemføres en kapitalforhøjelse og vil som de første blive tilbudt aktier, hvis en nuværende aktionær ønsker at sælge.