Gennemførsel af kapitalforhøjelse

MediumInvest har d.d. gennemført en kapitalforhøjelse, hvorefter den samlede kapital under forvaltning er på små kr. 24.000.000. Selskabets aktiekapital er fordelt på over 25 individuelle aktionærer. Ledelsen i MediumInvest er meget tilfredse med resultatet af kapitalforhøjelsen og takker for den store opbakning.

 

MediumInvest-aktien har givet et afkast på små 100% siden opstarten i september 2013 og vi arbejder hårdt for fortsat at skabe solide resultater til investorerne. I øjeblikket er MediumInvest medejer i 12 selskaber, som har klaret sig godt igennem urolighederne i starten af året, og ledelsen forventer at opfylde målsætningen om at slå referenceindekset med 10 procentpoint om året.

 

Hvis man ønsker at blive aktionær i MediumInvest, så er man altid velkommen til at kontakte ledelsen i MediumInvest. Det er muligt at blive skrevet på en liste over interesserede investorer, som vil blive kontaktet, når der kommer aktier til salg.